Om os

En mand iført hvid kokkejakke og sort forkle arbejder i et professionelt køkken, omgivet af store metalgryder og køkkenudstyr, mens der ryger damp opad.

Vores køkken

Essens er et køkken med smag, klassiske teknikker, nytænkning og godt håndværk. Vi vil være i udvikling, skabe nyt og sætte et aftryk, som I husker.

Vores køkken er født ud af franske traditioner og modnet i Norden med vores smage, sæsoner og råvarer. Med et globalt udsyn suger vi inspiration til os fra verden over.

Vi repræsenterer tilsammen mere end 50 års erfaring og 20 års tæt samarbejde med fokus på mad til både fine dining, konferencer og fester. Med stolthed kan vi sikre jer den afgørende sikkerhed og ro i optakten til og afviklingen af jeres fest. Vi er et køkken i balance - et køkken, hvor faglighed og sanselighed går hånd i hånd.

Det gode værtskab bygges på summen af detaljer. I en afslappet atmosfære sætter vi en ære i at skabe pladsen til at være vært – et rum, hvor I trygt kan overlade detaljerne til os.

Billede af grøntsag med sløret baggrund.

Grønne ambitioner

Byggestenen i vores menuer er mere grønt og lokale produkter. Det betyder mindre kød - gerne økologisk eller avlet fritgående.

Vi har en skarphed og bredde i vores organisation. Med hovedkontor i Moltkes Palæ – Håndværkernes Hus – tager vi et aktivt medansvar for vores uddannelse.

På tværs af vores køkkener uddanner erfarne kokke vores elever. De skaber grobund og sikrer en videreførelse af kokkehåndværket, som samtidig skaber den fremtidige bæredygtighed for vores fag.

Vi tager ansvar for jeres event med råd, vejledning og en sikker hånd. Sparring mellem jeres ønsker og vores erfaring sikrer den nødvendige tryghed og balance i afviklingen af jeres event.

Kok tilbereder gourmet catering til event hos Essens

Evenues

Bag Essens står Evenues.

Evenues skaber eksklusive events i unikke venues. Moltkes Palæ og Pakhus Bryggen i København samt DOK5000 i Odense er vores faste venues, hvor vores erfarne team sikrer gæsterne en gennemført oplevelse fra start til slut. Vi står til rådighed med alt fra projektledelse til banquet, køkken og bar ved vores faste venues.

Godt håndværk skabes bedst i funktionelle rammer.

Derfor har vi investeret i et stort produktionskøkken, hvor maden til jeres event bliver forberedt. Her er der plads til at skære, stege og koge mad til op til 20.000 kuverter. Vores high-end eventkøkken er placeret i Hellerup.

Vil du vide mere om Essens? Få svar på dine spørgsmål her.

Mød Essens

Rasmus Møller Nielsen er Executive Head Chef og Partner i Evenues, som driver Essens & Co.

Rasmus Møller Nielsen

Executive Head Chef & Partner

Erfaring

  • Søllerød Kro

  • Moltkes Palæ

  • Admiral Hotel

  • Pierre André

  • Pakhus Bryggen

Haig Tofte Tashdjian

Head Chef

Erfaring

  • Moltkes Palæ

  • Salt Bar & Restaurant

  • Restaurant Nouveau

  • Restaurant Koriander

  • Restaurant Gastronomique

Casper Bruun Jensen er Executive Banquet Manager og partner i Evenues, der driver Essens & Co.

Casper Bruun Jensen

Executive Banquet Manager & Partner

Julie Østergaard er projektleder i Evenues, som driver Essens & Co.

Julie Østergaard

Projektleder

Eloïse Korinek

Projektleder

Nicoline Døcker er projektleder i Evenues, som driver Essens & Co.

Nicoline Døcker

Projektleder

Noomi Lind Rønne

Salgsdirektør & Partner

Allan Hansen er direktør og partner i Evenues, som driver Essens & Co.

Allan Hansen

Direktør & Partner